BERITA

Guangzhou Lindian Smart meunang sertipikat "High-tech Enterprise"

Guangzhou Lindian Intelligence Co., Ltd. dilélér bijil ti perusahaan téknologi luhur sareng énggal babarengan dikaluarkeun ku jurusan élmu sareng téknologi propinsi Guangdong, jurusan kauangan propinsi Guangdong sareng administrasi kaayaan perpajakan propinsi Guangdong. Éta diaku salaku perusahaan téknologi luhur sareng énggal sareng dianugerahi gelar kehormatan "perusahaan téknologi luhur sareng énggal nasional". Dina 2 Désémber 2019.

ldnewpic1

Pikeun pangrojong kontinyu sareng pangakuan ti konsumén urang. Prakték éta parantos ngabuktikeun yén "kapuasan pelanggan mangrupikeun hiji-hijina standar pikeun nguji padamelan urang" .Inovasi sareng reformasi "hiji léngkah langkung gancang", téknologi inti anu nyata dina panangan aranjeunna nyalira, pikeun leres-leres nangkep prakarsa dina persaingan sareng pamekaran.

ldnewpic2

Pangajén nasional ieu mangrupikeun dorongan anu hébat pikeun pamekaran kecerdasan lindian kahareup, sareng ogé ngajukeun sarat anu langkung luhur pikeun pamekaran salajengna kecerdasan Lindian. Kecerdasan Guangzhou Lindian bakal nyandak "perusahaan berteknologi tinggi" salaku kasempetan, teraskeun ngadukung téknologi kahiji, ningkatkeun panilitian sareng pamekaran pamekaran, teraskeun ngarobih konsép produk. Salajengna ngamajukeun prosés inovasi mandiri sareng independen panalungtikan sareng pamekaran, nguatkeun kamampuan inovasi téknologi perusahaan dina produk sareng aspek sanés, ningkatkeun kamampuan inovasi ilmiah sareng téknologi sareng transformasi hasil, sareng nyayogikeun dukungan téknis anu kuat pikeun perusahaan pikeun narékahan pamekaran kualitas luhur sareng janten perusahaan kelas munggaran di industri!

ldnewpic3

Budidaya jero Guangzhou Lindian calakan tina kristal cair, modul lampu latar mangtaun-taun, dina kakuatan panilitian sareng pamekaran anu kuat sareng ngenalkeun téknologi canggih sareng téknologi di bumi sareng luar negeri dumasar kana kabentukna R & D, produksi, penjualan sababaraha integrasi tina ranté industri ékologis, ngandelkeun téknologi ngarah sareng kualitas produk anu saé, dina bidang tampilan kristal cair dina posisi ngarah di Cina.


Pos waktos: Jun-04-2020