Tampilan produk

LYNDIAN mangrupikeun pabrik profesional anu didaptarkeun pikeun panilitian, pamekaran, desain, produksi, penjualan sareng jasa papan tulis interaktif, papan tulis pinter, tablet cerdas interaktif, produk interaksi sareng solasi komputer-manusa, seueur dianggo dina pendidikan, pengajaran, rapat perusahaan, acara bisnis sareng daérah umum.

Langkung Produk

  • companypic
  • companypic2
  • companypic3

Naha Pilih Kami

Guangzhou Lindian Intelligent Technology Co., Ltd. mangrupikeun produsen profesional anu didédikasikeun pikeun panilitian, pamekaran, desain, produksi, penjualan sareng jasa papan tulis interaktif, papan tulis pinter, tablet cerdas interaktif, produk interaksi manusa-komputer sareng pangleyuran, seueur dianggo dina pendidikan, pangajaran, rapat perusahaan, acara bisnis sareng daérah umum. Produk kami populér pisan di Éropa, Amérika, Asia Tenggara, Wétan Tengah sareng Afrika jsb.

Kami didirikeun taun 2009 sareng tempatna di Guangzhou, China. Pabrik ngalangkungan langkung ti 10000 méter pasagi, sareng ngagaduhan pusat teknologi R&D luhur, kalebet 20 insinyur sareng teknisi, Kanggo nyayogikeun produk sareng jasa anu pangsaéna, kami parantos ngawangun kualitas modéren sistem manajemén anu saluyu sareng standar internasional.

Warta Perusahaan

Guangzhou Lindian Smart meunang sertipikat "High-tech Enterprise"

Guangzhou Lindian Intelligence Co., Ltd. dilélér bijil ti perusahaan téknologi luhur sareng énggal babarengan dikaluarkeun ku jurusan élmu sareng téknologi propinsi Guangdong, jurusan kauangan propinsi Guangdong sareng administrasi nagara ta ...

Guangzhou Lindian calakan | ngadukung eduction online

Dina raraga ngeureunkeun COIVD-19 tina nginféksi sakola, biro pendidikan parantos ngaluarkeun bewara anu meryogikeun sakola di sadaya tingkatan sareng kelas pikeun nunda semester semi di 2020. Dina waktos anu sami, salami periode pencegahan sareng kontrol epidemi, kami bakal nerapkeun anu p ...

  • Ngabagéakeun palanggan ti sakumna dunya pikeun nganjang ka pabrik kami!