Tentang Kami

Tentang Kami

Profil Perusahaan

Guangzhou Lindian calakan Téhnologi Co., Ltd. mangrupikeun produsen profesional anu didaptarkeun pikeun panilitian, pamekaran, desain, produksi, penjualan, sareng jasa papan tulis interaktif, papan tulis pinter, tablet cerdas interaktif, produk interaksi manusa-komputer, sareng solusi, seueur dianggo dina pendidikan, pengajaran, rapat perusahaan, acara bisnis, sareng area umum.

Kami diadegkeun dina taun 2009 sareng tempatna di Guangzhou, China. Pabrik ngalangkungan langkung ti 10000 méter pasagi, sareng ngagaduhan pusat R&D berteknologi tinggi, kalebet 20 insinyur sareng teknisi, Kanggo nyayogikeun produk sareng jasa anu pangsaéna, kami parantos ngawangun kualitas modéren sistem manajemén anu saluyu sareng standar internasional. sareng kéngingkeun sertipikat CE, FFC, FCB, CCC, IS O9001, ISO14001, OHSAS18001.

Produk kami populér pisan di Éropa, Amérika, Asia Tenggara, Wétan Tengah sareng Afrika jsb OEM sareng ODM sadayana ditampi, Naha milih produk ayeuna tina katalog kami atanapi milari bantuan rékayasa pikeun aplikasi anjeun. Kami ogé tetep milarian sareng ngembangkeun produk énggal kami pikeun nyugemakeun paménta anyar ti nasabah. Kualitas luhur, harga lumayan sareng jasa anu saé salawasna mangrupikeun jangji urang ka sadaya palanggan. Ngabagéakeun palanggan ti sakumna dunya ka pabrik kami pikeun didatangan sareng bimbingan!

Lingkungan perusahaan

Sertipikat

certificate (1)
certificate (3)
certificate (5)
certificate (2)
certificate (4)
certificate (6)
zhengshu