Warta

Warta

  • Guangzhou Lindian Smart won the “High-tech Enterprise” certificate

    Guangzhou Lindian Smart meunang sertipikat "High-tech Enterprise"

    Guangzhou Lindian Intelligence Co., Ltd. dilélér bijil ti perusahaan téknologi luhur sareng énggal babarengan dikaluarkeun ku jurusan élmu sareng téknologi propinsi Guangdong, jurusan kauangan propinsi Guangdong sareng administrasi nagara ta ...
    Maca deui
  • Guangzhou Lindian Intelligent | support online eduction

    Guangzhou Lindian calakan | ngadukung eduction online

    Dina raraga ngeureunkeun COIVD-19 tina nginféksi sakola, biro pendidikan parantos ngaluarkeun bewara anu meryogikeun sakola di sadaya tingkatan sareng kelas pikeun nunda semester semi di 2020. Dina waktos anu sami, salami periode pencegahan sareng kontrol epidemi, kami bakal nerapkeun anu p ...
    Maca deui
  • Naon anu Tampilan Interaktif

    Lingkungan bisnis ayeuna gancang-gancang, didorong ku rupa-rupa alat sapertos tablet, laptop, telepon pinter, sareng komputer desktop. Ieu mangrupikeun alat anu dianggo pikeun ngalaksanakeun kaseueuran operasional urang sapopoe. Kamajuan téknologi alat ieu ngaktipkeun ...
    Maca deui