Taros Kami

Taros Kami

Guangzhou Lindian calakan Téhnologi Co., Ltd.

Alamat

501, gedong h, No. 5, Jalan Anping, Shibei Industrial Avenue, kampung Mian, jalan Dashi, Kacamatan Panyu, Guangzhou

Telepon

0086-13924019993

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Hoyong damel sareng urang?

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami