Produk

  • LYNDIAN Q Series Interactive Flat Panel Display Android 8.0 4+32G

    LYNDIAN Q Series Interactive Flat Panel Display Android 8.0 4 + 32G

    LYNDIAN Q Series Interactive Flat Panel Display perenah kristal cair definisi tinggi, téknologi pangakuan infra red maju, ngadukung panggunaan fungsi touch dina saluran sinyal naon waé. Sistem Android sareng sistem Windows kalayan kontrol titik 20, fleksibel sareng merenah pikeun dioperasikeun.

    Bahan: Aluminium Alloy Frame

    Titik touch: 20 Poin

    Resolusi: 3840 * 2160 (4K)

    Unit lampu tukang: DLED

    Waktos Tanggapan: 8ms

  • LYNDIAN Q Series Interactive Flat Panel Display Android 8.0 3+32G

    LYNDIAN Q Series Interactive Flat Panel Display Android 8.0 3 + 32G

    LYNDIAN Q Series Interactive Flat Panel Display perenah kristal cair definisi tinggi, téknologi pangakuan infra red maju, ngadukung panggunaan fungsi touch dina saluran sinyal naon waé. Sistem Android sareng sistem Windows kalayan kontrol titik 20, fleksibel sareng merenah pikeun dioperasikeun.

    Bahan: Aluminium Alloy Frame

    Titik touch: 20 Poin

    Resolusi: 3840 * 2160 (4K)

    Unit lampu tukang: DLED

    Waktos Tanggapan: 8ms

  • LYNDIAN Q Series Interactive Flat Panel Display Android 8.0 2+16G

    LYNDIAN Q Series Interactive Flat Panel Display Android 8.0 2 + 16G

    LYNDIAN Q Series Interactive Flat Panel Display perenah kristal cair definisi tinggi, téknologi pangakuan infra red maju, ngadukung panggunaan fungsi touch dina saluran sinyal naon waé. Sistem Android sareng sistem Windows kalayan kontrol titik 20, fleksibel sareng merenah pikeun dioperasikeun.

    Bahan: Aluminium Alloy Frame

    Titik touch: 20 Poin

    Resolusi: 3840 * 2160 (4K)

    Unit lampu tukang: DLED

    Waktos Tanggapan: 8ms

  • LYNDIAN Q Series Interactive Flat Panel Display Android 6.0 1+8G

    LYNDIAN Q Series Interactive Flat Panel Display Android 6.0 1 + 8G

    LYNDIAN Q Series Interactive Flat Panel Display perenah kristal cair definisi tinggi, téknologi pangakuan infra red maju, ngadukung panggunaan fungsi touch dina saluran sinyal naon waé. Sistem Android sareng sistem Windows kalayan kontrol titik 20, fleksibel sareng merenah pikeun dioperasikeun.

    Bahan: Aluminium Alloy Frame

    Titik touch: 20 Poin

    Resolusi: 3840 * 2160 (4K)

    Unit lampu tukang: DLED

    Waktos Tanggapan: 8ms

  • LYNDIAN Smart Blackboard interactive blackboard

    Papan tulis interaktif LYNDIAN Smart Blackboard

    LYNDIAN BQ Series Nano Interactive Blackboard mangrupikeun generasi anyar pakakas tampilan pengajaran, kalayan tampilan HD, operasi touch, fungsi pengajaran nyerat papan tulis dina hiji; Android, sistem Windows anu bawaan, tiasa nyumponan panggunaan ngajar aplikasi anu béda-béda.

    Bahan: Aluminium Alloy Frame

    Titik touch: 10 Poin

    Resolusi: 3840 * 2160 (4K)

    Diménsi : L * H * D: 4250 * 1250 * 135mm

    Unit lampu tukang: DLED

    Waktos Tanggapan: 8ms

  • LYNDIAN 58 inch Stretched LCD Display

    LYNDIAN 58 inci Manjang LCD Tampilan

    LYNDIAN 58 inci LCD Display Series Railway Commercial LCD Extra Wide Display, Tampilan Bar Bar Ieu, ngarobah ukuran tampilan lcd, tampilan idéal pikeun tempat aksés umum, ukuran khusus, panel peregangan Ultra pikeun transportasi, Otomatisasi sareng integrasi kendaraan sareng kaulinan integrasi kandaraan sareng cara milarian gaya, nawiskeun pendekatan anu inovatif sareng seger pikeun narik perhatian masarakat. Eusina anu pikaresepeun ku layar lebar, manjang, desain persegi panjang pikeun ngajantenkeun dua monitor janten hiji sabab anjeun tiasa nyetir sareng ngatur pariwara sareng panumpang.

    Pamasangan: Rak Gunung, Tembok Témbok Sareng Stand Dina Méja Anu sayogi

    Input: USB, Slot Kartu SD

    Aplikasi: Dina Ruangan

    Kelas Bahan: Perumahan Logam

    Unit lampu tukang: ELED

  • LYNDIAN 49.5 inch Stretched LCD Display

    LYNDIAN 49,5 inci Manjang LCD Tampilan

    LYNDIAN 49.5 inci Manjang LCD Tampilan Series Railway LCD LCD Extra Wide Display, Tampilan Bar Bar Ieu, ngarobah ukuran tampilan LCD, tampilan idéal pikeun tempat aksés umum, ukuran anu Disaluyukeun, panel peregangan Ultra pikeun transportasi, Otomatisasi sareng integrasi kendaraan sareng kaulinan integrasi kandaraan sareng cara milarian gaya, nawiskeun pendekatan anu inovatif sareng seger pikeun narik perhatian masarakat. Eusina anu pikaresepeun ku layar lebar, manjang, desain persegi panjang pikeun ngajantenkeun dua monitor janten hiji sabab anjeun tiasa nyetir sareng ngatur pariwara sareng panumpang.

    Pamasangan: Rak Gunung, Tembok Témbok Sareng Stand Dina Méja Anu sayogi

    Input: USB, Slot Kartu SD

    Aplikasi: Dina Ruangan

    Kelas Bahan: Perumahan Logam

    Unit lampu tukang: ELED

  • LYNDIAN 43.8 inch Stretched LCD Display

    LYNDIAN 43.8 inci Manjang LCD Tampilan

    LYNDIAN 43,8 inci LCD Display Series Railway Commercial LCD Extra Wide Display, Tampilan Bar Type Ieu, ngarobah ukuran tampilan lcd, tampilan idéal pikeun tempat aksés umum, ukuran anu Disaluyukeun, panel peregangan Ultra pikeun transportasi, Otomatisasi sareng integrasi kendaraan sareng kaulinan integrasi kandaraan sareng cara milarian gaya, nawiskeun pendekatan anu inovatif sareng seger pikeun narik perhatian masarakat. Eusina anu pikaresepeun ku layar lebar, manjang, desain persegi panjang pikeun ngajantenkeun dua monitor janten hiji sabab anjeun tiasa nyetir sareng ngatur pariwara sareng panumpang.

    Pamasangan: Rak Gunung, Tembok Témbok Sareng Stand Dina Méja Anu sayogi

    Input: USB, Slot Kartu SD

    Aplikasi: Dina Ruangan

    Kelas Bahan: Perumahan Logam

    Unit lampu tukang: ELED

  • LYNDIAN 43 inch Stretched LCD Display

    LYNDIAN 43 inci Manjang LCD Tampilan

    LYNDIAN 43 inci LCD Display Series Railway Commercial LCD Extra Wide Display, Tampilan Bar Bar Ieu, ngarobah ukuran tampilan lcd, tampilan idéal pikeun tempat aksés umum, ukuran khusus, panel peregangan Ultra pikeun transportasi, Otomatisasi sareng integrasi kendaraan sareng kaulinan integrasi kandaraan sareng cara milarian gaya, nawiskeun pendekatan anu inovatif sareng seger pikeun narik perhatian masarakat. Eusina anu pikaresepeun ku layar lebar, manjang, desain persegi panjang pikeun ngajantenkeun dua monitor janten hiji sabab anjeun tiasa nyetir sareng ngatur pariwara sareng panumpang.

    Pamasangan: Rak Gunung, Tembok Témbok Sareng Stand Dina Méja Anu sayogi

    Input: USB, Slot Kartu SD

    Aplikasi: Dina Ruangan

    Kelas Bahan: Perumahan Logam

    Unit lampu tukang: ELED

  • LYNDIAN 40.6 inch Stretched LCD Display

    LYNDIAN 40,6 inci Manjang LCD Tampilan

    LYNDIAN 40,6 inci LCD Display Series Railway Commercial LCD Extra Wide Display, Tampilan Bar Type ieu, ngarobah ukuran tampilan lcd, tampilan idéal pikeun tempat aksés umum, ukuran khusus, panel peregangan Ultra pikeun transportasi, Otomatisasi sareng integrasi kendaraan sareng kaulinan integrasi kandaraan sareng cara milarian gaya, nawiskeun pendekatan anu inovatif sareng seger pikeun narik perhatian masarakat. Eusina anu pikaresepeun ku layar lebar, manjang, desain persegi panjang pikeun ngajantenkeun dua monitor janten hiji sabab anjeun tiasa nyetir sareng ngatur pariwara sareng panumpang.

    Pamasangan: Rak Gunung, Tembok Témbok Sareng Stand Dina Méja Anu sayogi

    Input: USB, Slot Kartu SD

    Aplikasi: Dina Ruangan

    Kelas Bahan: Perumahan Logam

    Unit lampu tukang: ELED

  • LYNDIAN 38.5 inch Stretched LCD Display

    LYNDIAN 38,5 inci Manjang LCD Tampilan

    LYNDIAN 38.5 inci Manjang LCD Display Series Railway Commercial LCD Extra Wide Display, Tampilan Bar Bar Ieu, ngarobah ukuran tampilan lcd, tampilan idéal pikeun tempat aksés umum, ukuran khusus, panel peregangan Ultra pikeun transportasi, Otomatisasi sareng integrasi kendaraan sareng kaulinan integrasi kandaraan sareng cara milarian gaya, nawiskeun pendekatan anu inovatif sareng seger pikeun narik perhatian masarakat. Eusina anu pikaresepeun ku layar lebar, manjang, desain persegi panjang pikeun ngajantenkeun dua monitor janten hiji sabab anjeun tiasa nyetir sareng ngatur pariwara sareng panumpang.

    Pamasangan: Rak Gunung, Tembok Témbok Sareng Stand Dina Méja Anu sayogi

    Input: USB, Slot Kartu SD

    Aplikasi: Dina Ruangan

    Kelas Bahan: Perumahan Logam

    Unit lampu tukang: ELED

  • LYNDIAN 37.7 inch Stretched LCD Display

    LYNDIAN 37.7 inci Manjang LCD Tampilan

    LYNDIAN 37.7 inci Manjang LCD Display Series Railway Commercial LCD Extra Wide Display, Tampilan Bar Bar Ieu, ngarobah ukuran tampilan lcd, tampilan idéal pikeun tempat aksés umum, ukuran khusus, panel peregangan Ultra pikeun transportasi, Otomatisasi sareng permainan integrasi kendaraan sareng permainan integrasi kandaraan sareng jalan jalan gaya, nawiskeun pendekatan anu inovatif sareng seger pikeun narik perhatian masarakat. Eusina anu pikaresepeun ku layar lebar, manjang, desain persegi panjang pikeun ngajantenkeun dua monitor janten hiji sabab anjeun tiasa nyetir sareng ngatur pariwara sareng panumpang.

    Pamasangan: Rak Gunung, Tembok Témbok Sareng Stand Dina Méja Anu sayogi

    Input: USB, Slot Kartu SD

    Aplikasi: Dina Ruangan

    Kelas Bahan: Perumahan Logam

    Unit lampu tukang: ELED

123 Teras> >> Halaman 1/3