BERITA

Guangzhou Lindian calakan | ngadukung eduction online

Dina raraga ngeureunkeun COIVD-19 tina nginféksi sakola, biro pendidikan parantos ngaluarkeun bewara anu meryogikeun sakola di sadaya tingkatan sareng kelas pikeun nunda semester semi di 2020. Dina waktos anu sami, salami periode pencegahan sareng kontrol epidemi, kami bakal nerapkeun prinsip "teu aya gantung kelas, teu aya gantung kelas sareng teu aya gantung pengajaran", sahingga ngirangan pangaruh épidemik dina padamelan pendidikan sakola dasar sareng menengah di panjuru nagara, sareng pangajaran online ngalangkungan platform online parantos janten pendekatan konci. Kusabab éta, ruang dagang Guangzhou ngayakeun kagiatan pikeun ngabantosan pendidikan online, sareng Lindian aktip nindak pikeun nyumbangkeun sahamna salaku wawakil perusahaan téknologi.

ldnewpic4

Sumbangan amal kacerdasan Guangzhou Lindian Intelligence, ngabantosan ngawangun pencegahan wabah kampus panjara. Dina konperénsi sumbangan ieu, Lindian nyumbangkeun mesin toél pendidikan ka sakola pusat jalan tengah lokal sareng sakola tengah lokal, ngabantosan kampus ngawangun situs pencegahan epidemi kampus anu kuat sareng ningkatkeun épéktipitas pendidikan online. Kepala sakola utama sareng sakola menengah utama di jalan lokal nyarios yén inovasi ilmiah dumasarkeun kana bakat, sareng ngan inovasi pendidikan kontinyu anu tiasa nyiptakeun sajumlah besar bakat inovatif. Ti ayeuna, urang kedah ngalangkungan jalur pangwangunan jaman anyar élmu sareng téknologi pendidikan. Sumbangan perusahaan ieu nyayogikeun sumber anyar pikeun sakola. Ajaran jarak anu saé, interaksi langkung merenah, sareng pendidikan online bakal ngahontal tingkat anu langkung luhur.

ldnewpic5
ldnewpic6
ldnewpic7

"Epidemi mangrupikeun paréntah, pencegahan sareng pangendalian mangrupikeun tanggel waler", Lindian aktip ngaréspon panggilan éta, pikeun ngalakukeun padamelan anu hadé dina période pencegahan wabah panyebaran aktif sareng pangaturan anu ati-ati. Dina waktos anu sami, urang bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun nyumbang kana perusahaan, tanggungan tanggung jawab sosial urang sareng babarengan ngajaga kahirupan urang.

ldnewpic8
ldnewpic9

Trickle, confluence into laut, wabah kejam, aya cinta di dunya. Sadaya urang ngalakukeun tindakan konkret pikeun ngabantosan nyegah sareng ngendalikeun wabah éta, sareng kami parantos janten kakuatan anu kuat dina meunang perang ieu. Epidemi henteu mundur , kaasihna henteu dikirangan, sumbangan Guangzhou Lindian Cerdas masih dina prosés ... Sasarengan, urang pasti bakal meunang perang ngalawan epidemi éta gancang-gancang.


Pos waktos: Jun-01-2020